Adres

Zeelstraat, 
1432 PK Aalsmeer

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Houten vloer schuren

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Alles over parket schuren

Uw houten vloer laten schuren en weer helemaal opknappen

Door te kiezen voor uw houten vloer laten schuren kan hij volledig in oude luister worden hersteld. Voor het mooiste resultaat kunt u dit arbeidsintensieve werk het beste uitbesteden aan een expert, zoals de Parket Schuren Specialist. Ons zeer ervaren team van top parketteurs gaat met passie en enthousiasme voor u aan de slag en zal uw complete parket omtoveren tot een vloer als nieuw. Een voordeel van uw houten vloer laten schuren is dat u gewoon verder kunt met uw bestaande parket. Er hoeft geen enorme investering te worden gedaan in een nieuwe houten vloer en zo bespaart u heel snel ontzettend veel geld. Dit klinkt u vast als muziek in de oren! Daarnaast krijgt uw parket ook gewoon de best denkbare behandeling. We gebruiken voor het schuren van de vloer uitsluitend hoogwaardige professionele apparatuur die vanzelfsprekend volledig wordt afgestemd op de houten vloer in uw woning. Wilt u ook een parket renovatie laten uitvoeren? Bel of mail ons dan direct!

Parket schuren klinkt uitstekend; waar maak ik een afspraak?

We kunnen goed begrijpen dat u het liefst direct een datum prikt voor uw houten vloer laten schuren. De lelijke vlekken, kringen en andere beschadigingen op uw parket bent u nog liever vandaag dan morgen kwijt. Voordat we direct een afspraak inplannen voor de daadwerkelijke renovatie van uw vloer is het handig als we eerst om de tafel gaan. De parketschuurspecialist komt graag bij u langs om uw parket te inspecteren. Zo weten we precies hoe de staat ervan is en wat het parket nodig heeft om weer op topkwaliteit te komen. Iedere vloer en iedere situatie is uniek en daarom kijken we altijd welke methode het beste past. Vanzelfsprekend luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. U bent daarom zelf aan zet als het gaat om het kiezen van een behandelmethode. Om u meer inzicht te geven in de voordelen van elke optie, lichten we ze hieronder nader toe.

Verschillende behandelingen zijn mogelijk

Bij het laten restaureren van uw houten vloer zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Een heel bekende variant is de houten vloer schuren en lakken. Daarnaast winnen ook de andere opties, zoals de houten vloer schuren en olien, hardwaxen en Skylt lakken steeds meer terrein. Wij zijn er om u te adviseren, maar uiteraard blijft de uiteindelijke keuze aan u!

Uw houten vloer schuren en lakken

Kiest u voor uw houten vloer schuren en lakken? Dan heeft u de keuze uit twee hoofdopties: standaardlak of Skylt lak. Dat zit als volgt. Van oudsher wordt voor het behandelen en beschermen van geschuurde vloeren standaardlak gebruikt. Natuurlijk heeft dit topproduct door de jaren heen zijn eigen ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor het nu verkrijgbaar is in talloze kleuren en stijlopties. Denk bijvoorbeeld aan ultra matte en juist ontzettend glanzende variaties. De standaardlak zorgt voor een sublieme bescherming van uw parket en geeft het tevens een sprankelende aanblik. Daarnaast is er tegenwoordig ook de bijzondere Skylt lak. Deze laksoort is speciaal ontwikkeld door het gerenommeerde merk Rigostep. Het wordt gekenmerkt door de unieke look van onbehandeld hout. Toch zorgt ook Skylt lak wel degelijk voor een optimale bescherming van uw houten vloer na het schuren. Skylt lak is verkrijgbaar in twee soorten: Original en Titanium. Wilt u een aantal laksoorten vergelijken? Vraag het de Schuur Expert!

Houten vloer schuren en olien of hardwaxen

Veel mensen kiezen nog altijd voor het parket schuren en afwerken met een bekende soort lak. Toch zijn er ook veel klanten die kiezen voor vernieuwing en die buiten de gebaande paden gaan. Zij interesseren zich vooral in opties als parket hardwaxen of parket oliën. Ons maakt het niet uit. Alle beschermende afwerkmiddelen maken uw houten vloer optimaal bestand tegen nieuwe vervuilingen en schade. Vertel ons gewoon wat er moet gebeuren en wij regelen het. Is het dan echt zo simpel? Dat hangt helemaal van u af, want u bepaalt welke afwerking uw parket krijgt. Graag tonen we u kleurstalen van onze prachtige olie en hardwax varianten. Als u wilt kunnen we ook een kleine test uitvoeren op een stukje van uw vloer. Zo kunt u zien of het middel van uw voorkeur inderdaad het gewenste effect heeft. Zowel de houten vloer laten schuren en olien als hardwaxen is een uitstekende keuze. Allebei de middelen geven meer glans en schoonheid aan uw parket en helpen het te beschermen tegen vocht, verwering en verkleuring. Bij vloerverwarming raden we de optie houten vloer schuren en olien aan. Dit omdat het uw vloer beschermt tegen scheuren en kromtrekken door verschillen in de temperatuur.

Inzetten op het beste eindresultaat

Bij de parketschuurspecialist kunt u met een gerust hart uw houten vloer laten schuren. Het meest ultieme eindresultaat staat bij ons altijd voorop. Om dit voor u te bewerkstelligen hebben we diverse garanties ingebouwd. Zo werken we uitsluitend met professionele vakmensen. Al onze medewerkers hebben een zeer ruime ervaring met houten vloeren renoveren op alle bekende manieren. Van de houten vloer laten schuren tot het aanhelen van nieuwe parketdelen, er is niets dat we niet kunnen. Op deze manier kunt u niet alleen het bestaande parket laten herstellen, maar wordt ook het toevoegen van extra vloeroppervlak kinderspel. Deze expertise binnen ons team is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Onze 25 jaar ervaring in het vak maakt onze tot de absolute specialist in parket renovatie. Als onderdeel van het landelijk opererende team van Schuur Expert hebben we bovendien altijd de beschikking over de nieuwste en meest innovatieve oplossingen op het gebied van houten vloer renovaties. Zo waren we één van de eersten die vernieuwende stofvrije schuurmachines ingezet hebben en gebruiken we altijd de mooiste nieuwe producten voor vloerafwerking.

Interesse in een vloer renovatie? Neem contact met ons op!

De meest betaalbare en eenvoudige manier om uw parketvloer op te knappen is via een parket renovatie. Voor een precieze bepaling van de kosten kunt u het beste een offerte op maat laten opstellen. Het aanvragen hiervan kunt u gewoon online doen. Wilt u eerst wat meer horen over de verschillende opties bij uw houten vloer laten schuren en afwerken? Dan staan onze medewerkers voor u klaar! Laat ons weten wanneer we bij u mogen langskomen voor een persoonlijke intake. Het aanvragen van een vrijblijvende vloerinspectie is natuurlijk ook altijd mogelijk. Op ieder gewenst moment kunt u bij ons advies of meer informatie aanvragen, zodat u zelf kan komen tot de juiste beslissing en de beste behandeling voor uw vloer.

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button