Adres

Zeelstraat, 
1432 PK Aalsmeer

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren en olien 

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 3031 576

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Alles over parket schuren

Parket schuren en olien

Parket schuren en oliën is één van de beste methodes om uw houten vloer thuis of op kantoor meteen nieuw leven in te blazen. De Schuur Expert is bedreven in het verzorgen en schuren van uw vloer, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Maar wat maakt parket schuren en oliën nu juist zo de moeite waard? En waarom zou u voor deze behandeling op een ervaren parketschuur specialist moeten vertrouwen?

Wilt u meer weten over parket schuren en oliën, en het werk door een échte professional laten doen? Ontdek dan de mogelijkheden bij uw parketschuurspecialist, en geef uw houten vloer de aandacht en zorg die hij verdient. Lees verder om méér te weten te komen over de verschillende behandelingsmethodes en de voordelen van een professionele aanpak!

Alles over parket schuren en oliën, bij uw parketschuur specialist

Uw parket schuren en oliën is een goed idee als uw vloer dringend aan een nieuwe look toe is. Het schuren en oliën van een houten vloer is echter niet bepaald een eenvoudige opdracht. Er zijn ervaring, kennis van zaken en het juiste materiaal voor nodig om een goed resultaat te verkrijgen. Gelukkig kan de Schuur Expert u hierbij helpen. Het resultaat? Uw vloer krijgt snel een nieuwe uitstraling, en gaat daarbij ook nog eens langer mee!

In het onderstaande overzicht vindt u de belangrijkste voordelen van uw houten vloer laten schuren en oliën bij uw parketschuur specialist:

– Grote én kleine oneffenheden worden nauwkeurig weggewerkt

Bij een parket schuren en oliën gaat uw specialist eerst aan de slag met professioneel schuurgereedschap. Op die manier worden grote, duidelijk oneffenheden snel weggewerkt. Daarbij pakt uw specialist ook de kleinere beschadigingen aan. Het gevolg is dat de vloer er meteen een stuk beter uitziet, dankzij een egaal vloeroppervlak. En dat maakt ook een nabehandeling veel gemakkelijker!

– Een olielaag zorgt voor een vloer met een compleet nieuwe look

Na het schuren is het mogelijk om uw houten vloer te laten oliën. Deze aanpak brengt enkele heel interessante voordelen met zich mee. Zo zorgt parket schuren en oliën ervoor dat het hout van de vloer ook binnenin goed is beschermd. Tegen vuil, vocht, stof en nog veel meer externe invloeden die de kwaliteit van uw vloer kunnen aantasten.

Daarbij verandert olie de originele uitstraling van het hout niet, waardoor deze dus zijn natuurlijke look en feel behoudt. Aan de andere kant is het wel mogelijk om extra parket olie kleuren aan de olie toe te voegen. Zo geeft u uw houten vloer alsnog een nieuwe uitstraling!

Ten slotte is parket schuren en oliën de perfecte behandeling voor uw vloer, aangezien er altijd eventuele schade of slijtage hersteld kan worden, zolang die plaatselijk is. Het kost dus ook niet veel moeite om uw houten vloer na het oliën in topvorm te houden!

Hoe zit het met parket schuren en lakken?

Naast uw houten vloer laten schuren en oliën, is het ook mogelijk om deze door uw parketschuurspecialist te laten schuren en lakken. Lak biedt als belangrijkste voordeel dat het een extra laagje vormt, bovenop het hout van de vloer. Hierdoor is deze gemakkelijker te onderhouden en zal de vloer minder snel slijten. Lak is ten slotte verkrijgbaar in uiteenlopende varianten: van mat tot glanzend. U kunt uw vloer dus ook altijd een extra moderne look geven!

Beide methodes hebben dus hun eigen voordelen en gevolgen voor de duurzaamheid en uitstraling van uw vloer. Het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke behandeling de beste is voor uw situatie. Gelukkig kunnen wij u ook hierbij helpen. Op basis van uw budget, het gewenste eindresultaat en de mogelijkheden in uw woning kan de beste oplossing geboden worden.

Altijd gaan wij professioneel én op persoonlijke wijze te werk, waardoor het resultaat ook degelijk aan uw verwachtingen voldoet. En een goede, verzorgde vloer – dat maakt uw interieur thuis of op kantoor natuurlijk meteen een stuk mooier!

Uw houten vloer laten schuren en oliën, laat het over aan dé parketschuur specialist

Wat uw verwachtingen ook mogen zijn op het gebied van look en feel, parket schuren en oliën bij een specialist maakt het mogelijk. Bij de Schuur Expert kunt u echter ook rekenen op gedegen advies en hulp, dankzij 25 jaar ervaring in de sector. Op die manier slaapt u op beide oren.

Ook is parket schuren en oliën mogelijk voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden: van het renoveren van uw bedrijfsvloer tot het schuren van uw parket thuis, alles kan. Het resultaat is dat u zowel uw woonplek als uw kantoor een prachtige, moderne en duurzame look kunt geven.

Klaar om uw interieur een extra dimensie te geven? Vertrouw op uw parketschuur specialist voor uw houten vloer schuren en oliën, en geniet van een duurzaam en verzorgd resultaat!

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button