Adres

Zeelstraat, 
1432 PK Aalsmeer

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Parket schuren

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 1301 477

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Wanneer mijn parket reinigen

Parketvloer schuren door de parketspecialisten van Schuur Expert

Een houten vloer of parket, dat is zeker een meerwaarde voor elke woning. Vooral als de vloer die u heeft laten leggen ook mooi bij uw woonstijl past! Natuurlijk kunt u enkel ten volle van die vloer blijven genieten als u deze regelmatig onderhoudt. Hoewel schoonmaken een goed begin is, is er in bepaalde gevallen een extra werk nodig. Zoals bijvoorbeeld schuren!

Uw parket schuren is een taak die u echter beter aan een professional over laat. Er zijn immers veel kennis, kunde en het juiste gebruik van gereedschap voor nodig. Verlangt u naar een houten vloer die échte luxe en het comfort uitstraalt? Wilt u uw oude vloer thuis of in uw bedrijf een nieuwe look geven? Laat het over aan uw parketschuurspecialist, en u bent zeker van een prachtig resultaat!

Wat maakt uw parketschuur specialist zo de moeite waard?

Een parket schuren mag in theorie dan wel eenvoudig lijken, het tegendeel is waar. Een ervaren specialist weet dat er:

Een nauwkeurige behandeling
– Een goed inzicht en oog voor detail
– Kwalitatief gereedschap

..en nog veel meer zaken voor nodig zijn! Ten minste, als u wilt dat het resultaat op alle vlakken aan uw verwachtingen voldoet. Een houten vloer laten schuren hoeft op zich niet lang te duren, en ook dat kan een specialist garanderen. Dankzij een professionele aanpak kunt u zo binnen de kortste keren van een prachtige, houten vloer genieten!

Wat houdt parket schuren precies in?

Uw houten vloer laten schuren, dat is nog maar het begin. Toch is het erg belangrijk dat deze stap goed wordt uitgevoerd om een mooi resultaat te verkrijgen. Bij een parket schuren begint uw specialist eerst met de grote, zichtbare slijtage. Door middel van schuurgereedschap, manueel en/of elektrisch, wordt het oppervlak van de vloer weer effen gemaakt. Eerst worden grove oneffenheden weggewerkt, en daarna de kleinere.

Het voordeel van uw parket schuren op die manier is dat de vloer er uiteindelijk als nieuw zal uitzien. Het egale oppervlak vormt daarbij de perfecte basis voor verdere behandelingen!

Uw parket schuren en oliën of uw parket schuren en lakken? De keuze is aan u!

De service van uw Schuur Expert gaat verder dan enkel uw parket schuren. U kunt uw vloer ook laten behandelen met olie of lak! Zowel parket schuren en lakken als parket schuren en oliën bieden heel wat voordelen. In het volgende overzicht kunt u daar meer over lezen!

Uw parket schuren en oliën

Bij uw parket schuren en oliën wordt de vloer met olie behandeld, waardoor deze vanbuiten én vanbinnen optimaal is beschermd tegen vuil en slijtage. Het voordeel is dat olie de natuurlijke look van de vloer niet verandert. Het is echter wel mogelijk om er een extra kleurtje aan toe te voegen. Ten slotte is een vloer die met olie is behandeld gemakkelijk te herstellen als er zich toch nog schade zou voordoen!

Uw parket schuren en lakken

Vervolgens is ook parket schuren en lakken een mogelijkheid. Uw houten vloer laten schuren en daarna lakken is interessant als u uw interieur een moderne look wilt geven. Lak is immers in glanzende of matte afwerking verkrijgbaar. Daarbij is een gelakte vloer heel gemakkelijk te onderhouden en is deze optimaal bestand tegen vocht. Kortom, een gelakte vloer is eveneens een goede oplossing voor een stijlvol en duurzaam interieur!

Beide behandelingsmethodes kunnen op hun eigen manier iets toevoegen aan uw vloer. En dus ook aan uw interieur. Het is eigenlijk onmogelijk om te zeggen welke methode beter is, aangezien dat volledig afhangt van uw situatie en persoonlijke voorkeur. Wel kan een parketschuur specialist u zoveel mogelijk info geven over beide, zodat kiezen meteen een stuk gemakkelijker wordt!

Uw parket schuren op professionele wijze? Vertrouw op de Schuur Expert!

Of u nu olie of lak verkiest, een professionele aanpak is altijd belangrijk. Bij uw parketschuurspecialist bent u zeker van een gedegen behandeling en dus een mooi resultaat. En dat dankzij ruim 25 jaar ervaring en mogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke situaties. Van het opfleuren van uw werkplek tot het renoveren van uw houten vloer thuis, uw parketschuur specialist weet hoe het moet.

Ten slotte kunt u bij parket schuren ook altijd een beroep doen op professioneel advies. Weet u bijvoorbeeld niet zo goed wat het verschil is tussen lak of olie in uw situatie? Of stelt u zich vragen bij de prijs of eventuele nadelen van elke behandelingsmethode? Dergelijke vragen verdienen een duidelijk antwoord als u het beste uit uw vloer wilt halen. Bij de Schuur Expert beantwoorden wij deze en nog méér vragen graag voor u. Zo geniet u binnen de kortste keren van een prachtige, tijdloze en stijlvolle vloer in uw eigen huis of op het werk!

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button