Adres

Zeelstraat, 
1432 PK Aalsmeer

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00
zaterdag – Zondag 10:00 – 16:00

Bel ons vandaag

bel ons momenteel 2 medewerkers beschikbaar
1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow
contact

Parketspecialist

Houten vloer schuren en Waxen

WANNEER PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij

Contact

Wij komen graag bij u langs

085 – 1301 477

info@schuur.expert

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Wanneer mijn parket reinigen

Parket schuren en waxen

Bent u op zoek naar de beste manier om uw parket of houten vloer nieuw leven in te blazen? Dan is parket schuren en hard waxen iets voor u! Bij De Schuur Expert kunt u zich verwachten aan een uitstekende service en advies in verband met het schuren en oliën of hard waxen van uw vloer. Op die manier draagt die nog beter bij tot het interieur!

Waarom is uw parketschuurspecialist nu precies zo de moeite waard? Waarom zou u voor parket schuren en hard waxen, of parket schuren en lakken moeten kiezen? Deze vragen worden uitgebreid in het onderstaande overzicht beantwoord. Ontdek de vele mogelijkheden bij uw parketschuur specialist en til de uitstraling van uw vloer een niveau hoger!

Wat is parket schuren en hard waxen?

Steeds meer mensen kiezen voor parket schuren en hard waxen als voornaamste behandeling van hun vloer. En dat is natuurlijk niet zomaar! Bij een parketschuur specialist kunt u rekenen op een complete service bij het onderhoud van uw vloer. Hierbij wordt er altijd op professionele wijze te werk gegaan!

Eerst en vooral wordt de houten vloer geschuurd met behulp van gespecialiseerd schuurmateriaal. Zodra de grote, zichtbaar oneffenheden zijn weggewerkt, pakt men de kleinere schade aan. Op die manier krijgt uw houten vloer binnen de kortste keren weer een effen, nieuwe uitstraling. En dat is de perfecte basis om uw vloer daarna te behandelen met hard wax!

Hard wax is een soort van olie, die op het bovensten oppervlak van de vloer kan worden aangebracht om deze te beschermen. De voordelen van hard wax reiken ver:

 • Hard wax beschermt uw vloer optimaal. Doordat de wax een waterafstotende laag vormt op het hout, zal de vloer minder snel vocht aantrekken en opnemen. En dat zorgt er dan weer voor dat uw vloer veel langer intact blijft!
 • Hard wax geeft uw vloer een mooie glans. Daarbij wordt hard wax vaak toegepast om het hout van de vloer een satijn-achtige glans te geven. Als u een ietwat moderne of landelijke uitstraling wilt in huis, is deze behandeling dus perfect!
 • Hard was kan gemakkelijk hersteld worden. Ten slotte is het bij parket schuren en hard wax mogelijk om plaatselijke schade of oneffenheden op te lossen. Gewoon met wat staalwol oneffenheden wegwerken volstaat om uw houten vloer weer een egale look te geven!

Kortom, parket schuren en hard waxen is de ideale oplossing als u uw vloer een compleet nieuwe look wilt geven. Wilt u méér halen uit parket schuren en hard waxen? Dan is het zeker de moeite waard om de professionele hand van uw parketschuurspecialist in te schakelen!

De meerwaarde van parket schuren en oliën en parket schuren en lakken

Naast parket schuren en hard waxen is het ook mogelijk om uw houten vloer te laten schuren en lakken of oliën. Parket schuren en oliën biedt als voornaamste voordeel dat de originele look en feel van het hout behouden wordt. Daarbij beschermt parket schuren en oliën uw vloer ook vanbinnen goed tegen slijtage en schade.

Uw houten vloer schuren en lakken is dan weer de ideale optie als u uw vloer een chique look wilt geven. De lak vormt een glanzende (of eerder matte) laag op het hout. Ook is uw houten vloer schuren en lakken een goed idee als u deze gemakkelijk wilt kunnen onderhouden: gewoon regelmatig met een doekje schoonmaken, en dat volstaat!

Kortom, bij uw parketschuurspecialist zijn er méér dan genoeg mogelijkheden om uw vloer te onderhouden en te verzorgen. Van parket schuren en lakken tot parket schuren en hard waxen of uw houten vloer laten schuren en oliën, er zijn geen grenzen. Wel garandeert uw specialist bij elke behandeling een professionele, nauwgezette aanpak. En dat maakt dat u altijd van het best mogelijke resultaat geniet!

25 jaar ervaring: de basis van een prachtige houten vloer in uw woning!

Een parketschuurspecialist weet wat er nodig is om uw vloer precies de zorg te geven die hij verdient. Dankzij 25 jaar ervaring beschikt uw professional over alle nodige materialen, kennis, kunde en gereedschap om elk project tot een goed einde te brengen. Het resultaat is dat uw huidige vloer er snel weer als nieuw uitziet. En dat komt uw interieur als geheel ook ten goede!

Ten slotte zijn paret schuren en lakken, parket schuren en oliën en parket schuren en hard waxen mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u de vloer in uw eigen woonkamer een compleet nieuwe look geven? Of bent u op zoek naar de beste schuur expert, die de vloer van uw kantoor op het werk mooier kan maken? Wat het geval ok mag zijn, bij de Schuur Expert bent u aan het juiste adres. Laat u professionele begeleiden en geniet van een prachtige vloer!

Stel uw vraag?

Vloerinspectie

Wij komen graag bij u op locatie

Maak een afspraak

085 1301 477

Stuur ons een mail

info@schuur.expert

085 3031 576

Call Now Button